Εικόνα
matrixpack
March 2024

Νέα συνεργασία με την Kaset Thai International Sugar Corporation (KTIS)

Η Kaset Thai International Sugar Corporation (KTIS), μία πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία κορυφαία στον τομέα της βιομηχανίας ζαχαροκάλαμου παγκοσμίως στην Ταϊλάνδη, με μία από τις μεγαλύτερες ημερήσιες παραγωγικές δυναμικότητες ζάχαρης παγκοσμίως μέσω των θυγατρικών της EPCCO και EPAC, και η Matrix Pack, παγκόσμιος ηγέτης και πάροχος καινοτόμων λύσεων στον τομέα των συσκευασιών από ίνες (fiber), προτίθενται να συνεργαστούν μέσω ενός πλαισίου συνεργασίας για να γίνουν επιχειρηματικοί εταίροι με στόχο την παραγωγή και διάθεση στην αγορά προϊόντων συσκευασίας φυτικής προέλευσης (plant based) για τους πελάτες τους, στην Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη.

Το πλαίσιο συνεργασίας περιγράφει την αξιοποίηση των υψηλών παραγωγικών δυναμικοτήτων του Ομίλου KTIS στην επαρχία Nakhon Sawan, το πρώτο βιοσύνθετο συγκρότημα ζαχαροκάλαμου στην Ταϊλάνδη, και τη μελλοντική πλήρη αξιοποίηση όλων των συνεργειών που προκύπτουν από τις παγκόσμιες δραστηριότητες της Matrix Pack στους τομείς των καλαμακίων ροφημάτων ποτηριών και των λύσεων από Wood Fiber. Η προετοιμασία του πλαισίου απεικονίζει το θετικό αποτέλεσμα, καθώς και οι δύο εταιρείες διαβλέπουν σημαντικό δυναμικό η μία στην άλλη. Και οι δύο εταιρείες εργάζονται για την προετοιμασία της εφαρμογής αυτού του πλαισίου.

Ο κος Parphan Siriviriyakul, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου KTIS, δήλωσε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Matrix Pack Group μοιράζεται τον ίδιο στόχο και τις ίδιες αξίες με εμάς στον τομέα των φιλικών προς το περιβάλλον συσκευασιών από ζαχαροκάλαμο (baggage fiber) και καλαμακίων, που οδηγεί σε αυτό το συναρπαστικό πλαίσιο συνεργασίας για να φέρει αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα στην παγκόσμια αγορά. Η τεχνογνωσία της Matrix Pack θα είναι συμβατή με τις αλυσίδες εφοδιασμού του Ομίλου KTIS, ως ενός από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ζάχαρης ημερησίως. που αποτελεί το πρώτο βιοσυνθέτο συγκρότημα ζαχαροκάλαμου (baggage fiber) και ηγέτη στον τομέα του κλάδου προϊόντων ζαχαροκάλαμου (baggage fiber) στην Ταϊλάνδη. 

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι αυτό το πλαίσιο συνεργασίας, μόλις εφαρμοστεί, θα οδηγήσει σε αμοιβαία οφέλη και για τις δύο εταιρίες και θα δημιουργήσει νέα αξία στην παγκόσμια βιομηχανία συσκευασίας

Ο κος Λυμπέρης Πολυχρονοπουλος, Πρόεδρος του Ομίλου Matrix Pack, δήλωσε:

Από το πλαίσιο που δημιούργησαν από κοινού οι δύο εταιρείες, είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δυναμική της ευκαιρίας να εξυπηρετήσουμε σε μεγάλη κλίμακα τους εμβληματικούς μας πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο, με βιώσιμα προϊόντα που θα εξασφαλίσουν τους περιβαλλοντικούς τους στόχους στον ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο της συσκευασίας.

Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Parphan Siriviriyakul και τη Διοίκηση του Ομίλου KTIS για την έντονη συμβολή τους σε αυτό το έργο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ROXCEL Trading για την εξαιρετική τους συνεισφορά στην εύρεση και τη διευκόλυνση του πλαισίου αυτού του έργου.

Ο Όμιλος KTIS και η Matrix Pack θα εξερευνήσουν και θα σχεδιάσουν το πλαίσιο μαζί για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός πολύ καλύτερου κόσμου με τη μείωση της χρήσης πλαστικού και την υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων.